Κοστολόγηση με ένα Click

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας!

Εντός 24ωρών εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας! www.e-metafraseis.gr | Η λύση για τις επίσημες μεταφράσεις.

  Από
  Πρός
  Θέμα
  Επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης, μέχρι
  Σχόλια
  email*
  Τηλέφωνο*
  Κοστολόγηση

  Μεταφράσεις Αθήνα

  Το επίσημο μεταφραστικό κέντρο Desknet, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει μεταφράσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Μεταφράσεις εγγράφων στην Αθήνα 

  Το μεταφραστικό μας κέντρο συνεργάζεται με πολλούς ιδιώτες αλλά και εταιρίες στην Αθήνα, έχοντας μεταφράσει πληθώρα κειμένων και έγγραφων από διάφορους τομείς (οικονομικά έγγραφα, νομικά έγγραφα, πιστοποιητικά, διπλώματα, πτυχία, οδηγίες χρήσης, εργασίες, διαφημιστικά κείμενα,  μενού, προωθητικά φυλλάδια, εγχειρίδια για όργανα & εξοπλισμό, εκπαιδευτικό υλικό για συσκευές, δικόγραφα, αγωγές, συμβάσεις, συμφωνίες, πληρεξούσια κτλ.).

  Η εμπειρία των συνεργατών μας και η συνεχής τριβή τους στον τομέα της μετάφρασης, μας βοηθάει να κατανοήσουμε πλήρως τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε αντικειμένου και να προσφέρουμε λύσεις με εγκυρότητα και υπευθυνότητα. Τα έγγραφα, αναλόγως την χρήση τους, μεταφράζονται από τους συνεργάτες μας είτε απλά, παρέχοντας την σφραγίδα εγκυρότητας του μεταφραστικού μας κέντρου, είτε επίσημα, παρέχοντας την σφραγίδα δικηγόρου ή την επικύρωση του δικηγορικού συλλόγου.