Κοστολόγηση με ένα Click

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας!

Εντός 24ωρών εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας! www.e-metafraseis.gr | Η λύση για τις επίσημες μεταφράσεις.

  Από
  Πρός
  Θέμα
  Επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης, μέχρι
  Σχόλια
  email*
  Τηλέφωνο*
  Κοστολόγηση

  Μεταφράσεις Θεσσαλονίκη

  Το μεταφραστικό μας γραφείο ιδρύθηκε και λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη σε μια εποχή προβληματική για την οικονομία της πόλης μας. Παρόλα αυτά κατάφερε με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και με την προσήλωση της στον υγιή ανταγωνισμό να ατενίζει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα το μέλλον.

  Αναλαμβάνουμε την επίσημη μετάφραση κάθε τύπου βεβαιώσεων

  Οι μεταφράσεις στη Θεσσαλονίκη, πτυχίων και διαφόρων εγγράφων παρέχουν σημαντική υπηρεσία στην οικονομική ζωή της πόλης διευκολύνοντας πιθανές ξένες επενδύσεις και βοηθώντας τους φοιτητές της πόλη στο βήμα που θα ήθελαν να επιχειρήσουν εκτός συνόρων. 

  Η μεγάλη ζήτηση που προκύπτει για μεταφράσεις Θεσσαλονίκη, Αθήνα κτλ ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης μας, απασχολεί όπως είναι φυσικό και αρκετούς ανθρώπους – νέους επιστήμονες με αποτέλεσμα να μας βοηθάτε να  συνεισφέρουμε και εμείς στην τοπική κοινωνία της πόλης μας. Όλοι εμείς στη Desknet είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτελούμε και σας ευχαριστούμε εκ νέου για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά μεταφράσεις στη Θεσσαλονίκη, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310525535 καθώς και μέσω email  metafrastiko@desknet.gr. Εναλλακτικώς επισκεφτείτε τα γραφεία μας που βρίσκονται Ίωνος Δραγούμη 43 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.