Κοστολόγηση με ένα Click

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας!

Εντός 24ωρών εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας! www.e-metafraseis.gr | Η λύση για τις επίσημες μεταφράσεις.

  Από
  Πρός
  Θέμα
  Επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης, μέχρι
  Σχόλια
  email*
  Τηλέφωνο*
  Κοστολόγηση

  Απομαγνητοφωνήσεις

  Η απομαγνητοφώνηση αποτελεί τη μεταγραφή όσων μεταδίδονται προφορικώς σε γραπτό κείμενο το οποίο αποθηκεύεται ηλεκτρονικά.

  Απομαγνητοφώνηση/Υποτιτλισμός

  Η μεταφραστική εταιρεία της Desknet δύναται πέραν των μεταφράσεων να προσφέρει στους πελάτες της και άλλες υπηρεσίες, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρείας, επιτηδευματία ή και ιδιώτη. Μέσα στα πλαίσια αυτά παρέχουμε υπηρεσίες όπως απομαγνητοφωνήσεις ηχογραφημένων αρχείων μορφής ήχου, εικόνας ή και των δύο μαζί.

  Η απομαγνητοφώνηση αποτελεί τη μεταγραφή όσων μεταδίδονται προφορικώς σε γραπτό κείμενο το οποίο αποθηκεύεται ηλεκτρονικά. Το μεταφραστικό Κέντρο DeskNet παρέχει υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης σε όλες τις γλώσσες από εξειδικευμένους συνεργάτες, πλήρως καταρτισμένους στον τομέα ειδίκευση τους και πάντα με  τη χρήση προηγμένου λογισμικού. Η εμπειρία και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των μεταφράσεων εξασφαλίζει την απόλυτη πιστότητα καταγραφής των κειμένων, η οποία αγγίζει το 100%. Οι συνεργάτες μας, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, απομαγνητοφωνούν πιστά όλο το υλικό και η δακτυλογράφηση γίνεται πάντοτε βάση των δικών σας απαιτήσεων και παραδίδεται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη (γραμματοσειρά, μέγεθος, εναλλαγή ομιλητών κτλ.).

  Μέσα στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί και ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι της μετάφρασης ενός έργου, ο υποτιτλισμός. Ο υποτιτλισμός γίνεται σε εξειδικευμένα προγράμματα και οι υπότιτλοι παραδίδονται επίσης έτοιμοι και συγχρονισμένοι, στην τελική μορφή τους (αρχείο srt). Καθώς προτεραιότητα μας είναι να παραδώσουμε έργα όσο το δυνατόν αρτιότερα πραγματοποιούμε επανελέγχους πριν την παράδοση των τελικών αρχείων και οποιαδήποτε διόρθωση επιθυμεί ο πελάτης μας, ακόμα και κατόπιν της παραδόσεως παρέχετε χωρίς καμία επιβάρυνση.

  • Απομαγνητοφωνήσεις Πρακτικών Συνεδρίων/Διαπραγματεύσεων/Συμβουλίων/Συνελεύσεων/Σεμιναρίων
  • Απομαγνητοφωνήσεις ομιλιών δικαστηρίων/εκδηλώσεων
  • Απομαγνητοφωνήσεις συνεντεύξεων/ειδήσεων
  • Απομαγνητοφωνήσεις πάσης φύσεως ηχογραφημένου ή μαγνητοσκοπημένου υλικού.
  • Υποτιτλισμός σειρών/ταινιών/ντοκιμαντέρ/εκπομπών/διαφημιστικών spots/μουσικών προγραμμάτων
  • Υποτιτλισμός παρουσιάσεων/εκπαιδευτικών παρουσιάσεων
  • Υποτιτλισμός σεμιναρίων/ομιλιών/ θεατρικών παραστάσεων