Επικοινωνία

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας!

Εντός 24ωρών εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας! www.e-metafraseis.gr | Η λύση για τις επίσημες μεταφράσεις.

  Επίσημες μεταφράσεις

  Το μεταφραστικό κέντρο της Desknet στη Θεσσαλονίκη αποτελεί τη σίγουρη λύση για τις επίσημες μεταφράσεις εγγράφων των πελατών της, καθώς συνεργάζεται επιτυχώς με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και ευσυνείδητων δικηγόρων.

  Οι υπηρεσίες μας

  Μετάφραση Πτυχίου

  Our approach is one hundred percent personalized: there are no two similar cases.

  Μετάφραση Βιογραφικού

  Professional team is our greatest asset. We are proud of each and everyone.

  Επίσημες μεταφράσεις

  We always use state-of-the-art tools and latest technology. No compromises.

  Διερμηνείες

  Our approach is one hundred percent personalized: there are no two similar cases.

  Απομαγνητοφωνήσεις

  Professional team is our greatest asset. We are proud of each and everyone.

  Μετάφραση τεχνικών κειμένων

  Professional team is our greatest asset. We are proud of each and everyone.

  Μετάφραση ιστοσελίδας

  We always use state-of-the-art tools and latest technology. No compromises.

  Μετάφραση Πιστοποιητικού

  Professional team is our greatest asset. We are proud of each and everyone.

  Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις επίσημες μεταφράσεις.

  Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας, υπεύθυνοι για την επισημότητα μεταφρασμένων εγγράφων είναι η μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών, οι δικηγόροι – μέλη δικηγορικών συλλόγων καθώς και τα προξενεία ξένων κρατών στην Ελλάδα. Συχνά όμως λόγω της φύσεως των εν λόγω οργανισμών παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο κάποιος να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία, καθώς μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί σε ένα μεταφραστικό κέντρο, το οποίο θα του παρέχει εύκολα και γρήγορα τη μεταφραστική υπηρεσία του.

  Γιατί να συνεργαστείτε με το e-metafraseis;

  Το μεταφραστικό κέντρο της Desknet στη Θεσσαλονίκη αποτελεί τη σίγουρη λύση για τις επίσημες μεταφράσεις εγγράφων των πελατών της, καθώς συνεργάζεται επιτυχώς με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και ευσυνείδητων δικηγόρων. Οι επίσημες μεταφράσεις που παρέχει το μεταφραστικό μας κέντρο, έχουν ακριβώς την ίδια ισχύ και εγκυρότητα με τη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών.
  01
  Αξιόπιστοι συνεργάτες

  Συνεργαζόμαστε επιτυχώς με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και ευσυνείδητων δικηγόρων.

  02
  Ευέλικτο ωράριο

  Ειμαστε στη διάθεση σας καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

  03
  Ταχύτητα στις μεταφράσεις

  Δεν περιορίζετστε από δεσμεύσεις, όπως λόγου χάριν η φυσική παρουσία του εντολέα ή η αποστολή συστημένης επιστολής, κάτι που απαιτούν όλες οι διαδικασίες της μεταφραστικής υπηρεσίας του υπουργείου εξωτερικών.

  04
  100+1 διαθέσιμε γλώσσες μετάφρασης

  Ζητήστε κοστολόγηση για οποιαδήποτε μετάφραση. Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες από τις διαθέσιμες γλώσσες.

  Καθίσταται προφανές ότι η ανάθεση μιας μεταφραστικής υπηρεσίας στο μεταφραστικό κέντρο της Desknet, δεν περιορίζεται από δεσμεύσεις, όπως λόγου χάριν η φυσική παρουσία του εντολέα η η αποστολή συστημένης επιστολής, κάτι που απαιτούν όλες οι διαδικασίες της μεταφραστικής υπηρεσίας του υπουργείου εξωτερικών για τους εκτός νομού Αττικής ενδιαφερόμενους. Επιπροσθέτως, η μεταφραστική εταιρεία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη δεν εντάσσεται στις “ώρες κοινού” του δημοσίου τομέα, αντιθέτως είναι στη διάθεση σας καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Η μεταφραστική εταιρεία της Desknet, συνεργάζεται με καταξιωμένους διπλωματούχους μεταφραστές, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία τυχόν προκύψει εκ μέρους σας, πριν και κατά τη διάρκεια της μεταφραστικής υπηρεσίας που ζητήσατε. Γίνεται επίσης σαφές ότι η συνέπεια στους προ-συνεννοημένους χρόνους παράδοσης, είναι μια από τις απόλυτες προτεραιότητες του μεταφραστικού μας κέντρου.

  Εδώ φόρμα επικοινωνίας

  Για περισσότερες λεπτομέρειες η πληροφορίες που αφορούν τη πραγματοποίηση εκ μέρους του μεταφραστικού μας κέντρου μιας επίσημης μετάφρασης παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310525535 καθώς και μέσω email metafrastiko@desknet.gr. Εναλλακτικώς επισκεφτείτε τα γραφεία μας που βρίσκονται Ίωνος Δραγούμη 43 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

  Let’s discuss your next big idea.

  Complete the form and we will get back to you as soon as possible.

  Looking for a new job opportunities?

   contact-info-line
   Email

   metafrastiko@desknet.gr

   Τηλέφωνο

   2310 525535

   Διεύθυνση

   Εγνατία 45, Θεσσαλονίκη 54624